Tentang Kami

Saha Kami?

Didirikeun taun 2008, Wuxi Yaqin Grinding Tools co., Ltd. nyaéta perusahaan dagang profesional anu diturunkeun ku pabrik anu parantos khusus ngahasilkeun bahan sanding sareng alat-alat grinding.

team (4)
factory (7)

Naon Urang Laksanakeun

Bisnis utama kami: produksi profesional bit bor kuku, sanding topi, band pasir, mesin kuku sareng alat kuku anu sanés. Produk kami populér dijual di Amérika Serikat, Rusia, Perancis, Inggris, Ukraina, Jérman, Italia, jsb.

Naha Pilih kami?

699pic_0scsui_xy

Béter Harga

perusahaan industri sareng perdagangan terpadu, ngajamin harga anjeun

699pic_1odmnu_xy

Customer Service

Téknisi propésional sareng salesman

699pic_097jwn_xy

After Sale

Dilengkepan tim profesional saatos-penjualan

699pic_0rcm86_xy

Skarerepet

Komitmen pikeun janten pasangan bisnis pikaresep anjeun

699pic_05kgtw_xy

Qkasajatian

13 taun pangalaman propésional dina alat grinding

699pic_0af6fo_xy

Logistik

Pengiriman gancang sareng stabil

Kumpeni skakuatanana

Wuxi Yaqin Grinding Tools Co., Ltd. parantos dikhususkeun dina ngahasilkeun bahan sanding sareng alat-alat grinding salami 13 taun. Pabrik urang perenahna di xinghua, daérah pepelakan 2000 méter pasagi, urang gaduh teknisi anu paling maju sareng alat produksi.

Ku alatan éta, éta geus akumulasi pangalaman Industri, Yaqin geus akumulasi sajumlah ageung pembeli satia domestik kalayan kualitas luhur-tungtung na harga low-tungtung.

Éta mangrupikeun panyuplai kaseueuran perusahaan perdagangan asing di Cina. Kami tujuan pikeun nyayogikeun konsumén pikeun produk sareng jasa anu saé.

Dina dua taun ka pengker, hadirna paméran ogé ngamungkinkeun Yaqin pikeun panén sakumpulan Cinta Asing, pujian sareng pameseran para pembeli ogé ngajantenkeun Yaqin langkung bertekad pikeun ka luar negeri.

TIM KAMI

Kami gaduh manajemen kualitas luhur, pamekar téknis profesional sareng tim pagawé dina produksi. Kami nyayogikeun OEM sareng ODM, nyayogikeun jasa khusus pikeun ngarancang, ngadamel sareng ngekspor.

Produk kami utamina diekspor ka Amérika Serikat, Rusia, Ukraina, Inggris, Brazil, Israel, Mexico, Polandia, Italia, Jérman, Vietnam, jsb.

BUDAYA KORPORAT

Sapertos logo Yaqin, tujuan Yaqin nyaéta nganut bumi sareng ngantepkeun produk na sumebar di unggal juru dunya!

Nilai inti Yaqin nyaéta "JUJUR JEUNG INOVASI", anu parantos janten dasar tina Prinsip-Prinsip Bisnis Umum Yaqin salami 13 taun sareng tetep penting sakumaha tiheula.

Sababaraha Klién kami

Kami meunang kapercayaan sareng pujian ti para nasabah, sareng parantos netepkeun hubungan kerjasama jangka panjang anu saé.

Pameran

Ti saprak 2008, Perusahaan Kami parantos ngiringan langkung ti 50 paméran gabungan domestik atanapi asing, sapertos InterCharm Ukraina, Cosmoprof Amérika Kalér, Cosmoprof bologna, Beauty Duesseldorf, Intercham Russia, Guangzhou Beauty Expo, jst.

SERTIFIKAT

ce (1)
ce (2)
ce (3)
ce (4)