Alumina Sanding Caps Bit Nail

Pedaran pondok:

Parameter Cap Sanding

Tipe Barang: Bor Manikur Listrik & aksésori

13mm Diaméter ku mandrel cap 19mm panjang

52mm (2 1/16 ″) panjangna sakabéhna

2.4mm (3/32 ″) belang

Nyaeta ngarobih: Leres

Bahan: Band Sanding Plastik

Slot dina karét ngamungkinkeun komprési pikeun masang sareng nyabut cap sanding teras ngalegaan pikeun ngencarkeun, anggo ku 13 x 19mm Sanding Caps


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi Produk

Jenis: Sanding cap
Bahan: Plastik, Lawon, Disaluyukeun
Warna: Coklat, Pink, Ungu, Héjo, Biru, Beureum, Hideung, Bodas, Jeruk, Disesuaikan
Ukuran: 5mm * 11mm, 7mm * 13mm, 10 * 15mm, 13 * 19mm, 16 * 25mm
Grit: 40 #, 60 #, 80 #, 100 #, 120 #, 150 # 180 #, 240 #, 320 #
Pakét: 1 kantong = 100 pcs, 1bag = 50 pcs
Beurat: 0,15kg per kantong
MOQ : 50 kantong
Pamakéan : Perawatan kageulisan, Perawatan kuku gél anu kandel pisan sareng hiper-keratosis, Polesan
Ngaropea: OEM, ODM

Naon Sanding Cap?

Yaqin Sanding Caps gaduh ukuran grit anu béda sareng abrasive anu béda pikeun anu dipilih. Éta alat profesional pikeun ngagosok kuku anjeun, khusus pisan cocog pikeun toko seni kuku, salon, sareng sajabana. Éta henteu dianggo langsung pikeun kuku alami

Fitur-fitur Cap Sanding

Pedikur profesional sareng manikur sanding topi pikeun kalus keuneung sareng pamasangan permukaan kuku.

Nganggo keusik halus kualitas luhur, alat sanding band ieu henteu gampang kaleungitan keusik.

Beungeut keusik tina sirah sanding dipaké pikeun ngagosok permukaan henteu rata tina kuku, anu awét sareng gampang dioperasikeun.

Beuki beuratna butiran permukaan pasir, beuki gedé kakuatan grindingna, cocog pikeun grinding kasar.

Langkung ageung nilaina, langkung saéna permukaan keretas, cocog pikeun grinding halus.

Blok paku bit pengamplokan cap perlu milih kandel anu béda-béda numutkeun sarat grinding anu béda.

Kauntungan tina Sanding Cap

1. Sanding Cap cocog pikeun spesialis kuku propésional atanapi murid seni kuku, ngadamel damel gancang tina jasa manikur sareng pedikur anjeun.

2. Cocog pikeun salon manikur atanapi panggunaan bumi, topi pengamplasan pedikur nganggo jempol silikon karbida tahan tahan, Cocog pikeun dianggo dina kuku, bahkan kulit anu keras atanapi kapalan.

3. Autoclavable na tiasa dianggo deui, kualitas sareng kanyamanan damel: awét sareng tahan abrasi. Bahan kualitas tinggi mastikeun kapasitas panyabutan éfisién

4. Ngahémat waktos anjeun: Yaqin sanding topi ngahémat waktos damel di studio kuku. Cocog pikeun pedikur anu gancang sareng éfisién sareng ngaleupaskeun kapalan sareng perawatan suku.

5. Universal: cocog pikeun kaseueuran jinis latihan seni kuku. Sampurna pikeun dipaké ku bor kuku sareng sanders kuku anu sanés. Gampang dianggo sareng merenah.


  • Saméméhna:
  • Teras: