Carbide Nail Bor Bit

  • Tungsten Carbide Small Spherical Nail Drill Bit

    Tungsten Carbide Spherical Nail Bor Bit

    Pikeun miceun kuku ngalegaan handapeun lem patung atanapi tambahan

    Appr. Beurat 10g

    Bahan: Tungsten Carbide

    Ukuran Shank: 3/32 1/8

    Ukuran Suling: 3.1mm

    Grit: CMF

    Palapis: Biru Nano / Emas / Pérak / Ungu / Timah / Inten / Pelangi Warna

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Tungsten Carbide 5 in 1 straight cut 7.0mm

    Tungsten Carbide 5 in 1 lempeng motong 7.0mm

    Appr. Beurat 10g

    Bahan: Tungsten Carbide

    Ukuran Shank: 3/32 1/8

    Ukuran Suling: 7.0mm

    Grit: 3XC 2XC XC CMF XF 2XF 

    Palapis: Biru Nano / Emas / Pérak / Ungu / Timah / Inten / Pelangi Warna

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Tungsten Carbide Large Barrel Bit

    Tungsten Carbide Tong ageung Bit

    Kalayan potongan répolusionér sareng bagian damel aman-tungtung, bit luhur lemes ngahasilkeun perlakuan anu optimal langkung gancang sareng aman.

    Appr. Beurat 10g

    Bahan: Tungsten Carbide

    Ukuran Shank: 3/32 1/8

    Ukuran Suling: 6.6mm

    Grit: 4XC 3XC 2XC XC CMF XF 2XF

    Palapis: Biru Nano / Emas / Pérak / Ungu / Timah / Inten / Pelangi Warna

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Three-in-one Tungsten Carbide Nail Drill Bits

    Tilu-dina-hiji Tungsten Carbide Nail Bor Bit

    Kalayan potongan répolusionér sareng bagian damel aman-tungtung, bit luhur lemes ngahasilkeun perlakuan anu optimal langkung gancang sareng aman.
    Appr. Beurat 10g
    Bahan: Tungsten Carbide
    Ukuran Shank: 3/32 1/8
    Ukuran Suling: 6.6mm
    Grit: 4XC 3XC 2XC XC CMF XF 2XF
    Palapis: Biru Nano / Emas / Pérak / Ungu / Timah / Inten / Pelangi Warna
    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Tungsten Carbide flame shape bit

    Tungsten Carbide bentukna seuneu sakedik

    Kalayan potongan répolusionér sareng bagian damel aman-tungtung, bit luhur lemes ngahasilkeun perlakuan anu optimal langkung gancang sareng aman.

    Appr. Beurat 10g

    Bahan: Tungsten Carbide

    Ukuran Shank: 3/32 1/8

    Ukuran Suling: 6.6mm

    Grit: 4XC 3XC 2XC XC CMF XF 2XF

    Palapis: Biru Nano / Emas / Pérak / Ungu / Timah / Inten / Pelangi Warna

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Conical Flat Top Tungsten Carbide Nail Drill Bits

    Kerucut Datar Top Tungsten Carbide Nail Bor Bit

    Kalayan potongan répolusionér sareng bagian damel aman-tungtung, bit luhur lemes ngahasilkeun perlakuan anu optimal langkung gancang sareng aman.
    Appr. Beurat 10g
    Bahan: Tungsten Carbide
    Ukuran Shank: 3/32 1/8
    Ukuran Suling: 6.6mm
    Grit: 4XC 3XC 2XC XC CMF XF 2XF
    Palapis: Biru Nano / Emas / Pérak / Ungu / Timah / Inten / Pelangi Warna
    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Tungsten Carbide Solid Carbide Four-angle Nail Drill Bits

    Tungsten Carbide Padet Karbida Opat sudut Pakuan Bor Bor

    Kalayan potongan répolusionér sareng bagian damel aman-tungtung, bit luhur lemes ngahasilkeun perlakuan anu optimal langkung gancang sareng aman.
    Appr. Beurat 10g
    Bahan: Tungsten Carbide
    Ukuran Shank: 3/32 1/8
    Ukuran Suling: 6.6mm
    Grit: 4XC 3XC 2XC XC CMF XF 2XF
    Palapis: Biru Nano / Emas / Pérak / Ungu / Timah / Inten / Pelangi Warna
    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Tungsten Carbide Spherical Nail Drill Bit

    Tungsten Carbide Spherical Nail Bor Bit

    Pikeun miceun kuku ngalegaan handapeun lem patung atanapi tambahan

    Appr. Beurat 10g

    Bahan: Tungsten Carbide

    Ukuran Shank: 3/32 1/8

    Ukuran Suling: 3.1mm

    Grit: CMF

    Palapis: Biru Nano / Emas / Pérak / Ungu / Timah / Inten / Pelangi Warna

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Tungsten Carbide Pear Shape Nail Drill Bit

    Tungsten Carbide Pear Bentuk Kuku Bor Bit

    Pikeun miceun kuku ngalegaan handapeun lem patung atanapi tambahan

    Appr. Beurat 10g

    Bahan: Tungsten Carbide

    Ukuran Shank: 3/32 1/8

    Ukuran Suling: 3.1mm

    Grit: CMF

    Palapis: Biru Nano / Emas / Pérak / Ungu / Timah / Inten / Pelangi Warna

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Tungsten Carbide 4 Week Backfill Bit

    Tungsten Carbide 4 Minggu Backfill Bit

    Pikeun miceun kuku ngalegaan handapeun lem patung atanapi tambahan

    Appr. Beurat 10g

    Bahan: Tungsten Carbide

    Ukuran Shank: 3/32 1/8

    Ukuran Suling: 3.1mm

    Grit: CMF

    Palapis: Biru Nano / Emas / Pérak / Ungu / Timah / Inten / Pelangi Warna

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Tungsten Carbide 4 Week Tapered Backfill Bit

    Tungsten Carbide 4 Minggu Tapered Backfill Bit

    Pikeun miceun kuku ngalegaan handapeun lem patung atanapi tambahan

    Appr. Beurat 10g

    Bahan: Tungsten Carbide

    Ukuran Shank: 3/32 1/8

    Ukuran Suling: 3.1mm

    Grit: CMF

    Palapis: Biru Nano / Emas / Pérak / Ungu / Timah / Inten / Pelangi Warna

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Tungsten Carbide 4 Week Inverted Backfill Bit

    Tungsten Carbide 4 Minggu Terbalik Backfill Bit

    Pikeun miceun kuku ngalegaan handapeun lem patung atanapi tambahan

    Appr. Beurat 10g

    Bahan: Tungsten Carbide

    Ukuran Shank: 3/32 1/8

    Ukuran Suling: 3.1mm

    Grit: CMF

    Palapis: Biru Nano / Emas / Pérak / Ungu / Timah / Inten / Pelangi Warna

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

12 Teras> >> Halaman 1/2