Pabrik Harga Murah Inten Nail Bor Bit Nail Art Manicure Salon

Pedaran pondok:

Naon bor bor inten?

Bor bor inten bénten-bénten ukuranana biasana dina milimeter, kalayan ukuran bagéan damel mimitian ti 1mm dugi ka 6mm. Ukuran bit nyaéta prioritas pikeun manikuris, ukuran anu langkung ageung masihan manikuris bagian anu langkung damel pikeun ngalakukeun manikur.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi Produk

Bahan: Intan
Kelir: Pérak, Pelangi
Grits: Tina rupa dugi ka kasar: F (halus) M (sedeng) C (kasar)
Ukuran Shank: 3/32 "(2,35 mm)
Beurat: Kira-kira. 6.0g / 0.2oz
Jenis Tangan: Biasa pikeun panangan kénca sareng katuhu
Kauntungan Karajinan: Poles lemes, Perlindungan lingkungan, Kualitas luhur sareng antibakteri, Entong nganyenyeri kulit
Ngaropea: OEM, ODM
Pamakéan: Perawatan kageulisan, Grinding Surface, Polishing, Nyabut kalus
MOQ: 50 PCS

Fitur tina bor bor kuku intan?

Bor bor inten dirancang pikeun dianggo di tempat anu jangkauan hésé, sareng ngabantosan miceun jaringan hirup di daérah kutikula, sareng ngabantosan miceun jaringan anu maot di daérah kutikula. 

Béda bentuk pangeboran kuku inten

Bor bor inten ngagaduhan sababaraha bentuk, pedaran ieu bakal nyaritakeun naon bédana sareng kagunaan antara bentuk seuneu sareng bentuk bola.

-flame: Bentuk ieu mangrupikeun anu paling populer di kalangan burrs kuku inten, Duanana digunakeun pikeun ngabantosan angkat saeutik kutikula tina piring kuku sareng ngamungkinkeun panyabutan kutikula langkung gampang sareng aplikasi gosok. Hal ieu dipaké pikeun ngolah témbok kuku sisi, rengat. Panjang bagian damel 8 mm.

-bola: Bola bit bor kuku inten ogé salah sahiji gaya anu paling populér. Bentuk bit ieu dianggo pikeun ngaleungitkeun kutikula saatos gel gél parantos dipiceun sareng kutikula parantos diangkat sakedik tina piring kuku.

Kauntungan kami tina bor bor paku intan?

Pamakéan ageung: Cocog sareng manikur ogé pedikur, sareng panggunaan studio propésional atanapi panggunaan bumi.

Bit kami tampil kalayan saé, aranjeunna henteu panas, ngahasilkeun kirang lebu, klien kami daék masihan kami eupan balik anu saé kusabab éta bor bor inten henteu keyeng atanapi ngahasilkeun panas, ieu masihan aranjeunna perasaan anu sanés dianggo.

Parameter produk

Bahan: Intan
Col atanapi $: Pérak, Pelangi
Grits: Tina rupa dugi ka kasar: F (halus) M (sedeng) C (kasar)
Ukuran Shank: 3/32 "(2,35 mm)
Beurat: Apprcox. 6.0g /0.2oz
Jenis Tangan : Biasa pikeun panangan kénca sareng katuhu
Kauntungan Karajinan: Poles lemes, Perlindungan lingkungan. Kualitas luhur sareng antibakteri, Entong ngaraheutkeun kulit
Ngaropea: OEM, ODM
Pamakéan: Perawatan kageulisan. Surface Grinding, Polishing, Nyabut kalus
MOO : 50 PCS

  • Saméméhna:
  • Teras: