Manicure Cabut Gél Akrilik Pakuan Asesoris Pakakas 5 in 1 Bor Tapered Milling Cutter Kasalametan Karbida Kuku Bor Bor

Pedaran pondok:

Naon bor bor karbida?

Cbit bor kuku arbide didamel tina bahan karbida kualitas luhur, janten ngagaduhan umur jasa anu panjang. Éta ngagaduhan potongan dina sakedik supados tiasa dianggo sareng tangguh. Urang tiasa seukeut, lemes sareng ngagosok kuku sareng kuku akrilik gancang pisan sareng éfisién. Éta cocog pikeun kuku akrilik sareng nyata, cocog pikeun manikur sareng pedikur, tiasa dianggo jangka panjang. Éta atos caket inten, sareng cocog sareng kaseueuran mesin bor kuku anu nganggo 3/32 ″ bit.

 


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi Produk

Jenis: Carbide Nail Bor Bit
Bahan: Karbida & Stainless
Total beurat: Kira-kira. 6.0g / 0.2oz
Ukuran Suling: Φ 6,60 mm
Diaméter Kepala: 6mm 6.6mm 4mm
Panjang Kepala: 13mm 13.8mm 14.5mm 15mm
Warna Kepala: pérak, emas, biru nano, ungu, pelangi, hideung
Shank: 3/32 "(2,35 mm)
Grit: Ti rupa ka kasar: 3XF 2XF XF F (rupa) M (sedeng) C (kasar) XC 2XC 3XC 4XC 5XC
MOQ: Masing-masing 50 pcs
Pamakéan: Bor kuku, Manikur, Polishing kuku, file kuku, salon seni kuku, Pedikur
Ngaropea: OEM / ODM,
Kami pabrik abrasif propésional ageung di Cina. Jasa OEM na ODM Hiji-eureun ngaropea.

Fitur bor bor karbida?

Bor bor kuku karbida nyaman sareng modis, Éta tiasa lebet ujung kuku pikeun ngabersihan kutikula tanpa ngagorok kuku, éta tiasa ngajagi sareng henteu nganyenyeri kulit anjeun, nyayogikeun pengalaman ngalakukeun kuku anu nyaman sareng aman. Bor bor karbida nyiptakeun kirang lebu kalayan sakedik gesekan sareng panas. Éta kado anu sampurna pikeun salon sareng saha waé anu resep seni kuku DIY di bumi.

Kauntungan urang bor bor karbida?

1. Urang ngagaduhan prosés ciri anu disebat 5 dina 1 Bor bor kuku karbida, sabab kasar diganti tina luhur ka dasar, tina rupa ka kasar. Bor bor kuku karbida ngagaduhan 2 arah muterkeun pikeun kénca sareng leungeun katuhu. Éta tiasa ngaleungitkeun kuku akrilik, kuku gél, bubuk dip sareng warna kuku naon waé kalayan épisiensi tinggi. Éta saé pisan pikeun ngubaran kuku gél anu kandel sareng hiper-keratosis.

2. Lila awét sareng gampang dibersihkeun. Dipaké khusus pikeun kontur, bentukna permukaan sareng bevel, pondok sareng motong backfill. 

3. Carbide Nail Bor Bit dirancang pikeun ngaleungitkeun gel kuku gancang, sareng moal ngaruksak kulit sareng kuku alami anjeun. Éta tiasa dianggo pikeun ngagosok permukaan kuku di sela-sela tembok sareng daérah anu ketat, khusus dianggo pikeun kontur, bentukna permukaan, nyingkat sareng motong backfill.

Parameter produk

Bahan: Karbida & Stainless
Total beurat: Kira-kira. 6.0g / 0.2cz
Ukuran Suling: e 6,60 mm
Diaméter Kepala: 6mm 6.6mm 4mm
Panjang Kepala: 13 mm 13.8rnrn 14.5mm 15mm
Warna Kepala: pérak, emas, biru nano, ungu, pelangi. hideung
Shank: 3/32 "(2,35 mm)
Grit: Ti rupa ka kasar: 3XF 2XFXF F (rupa) M (sedeng) C (kasar) XC 2XC 3XC4XC5XC
MOQ : 10 pcs masing-masing
Pamakéan: Bor kuku, Manikur, Polishing Kuku, file kuku. Salon seni kuku, Pedikur
Ngaropea: OEM / ODM.








  • Saméméhna:
  • Teras: