Nail Bor Bit Set

  • Rainbow Nail Drill Bits Set Diamond

    Pelangi Kuku Bor Bit Set Inten

    Profesional Pakuan Bor Bit Set

    Kaasup 30 pcs pelangi karbida intan bit. Pakakas ieu kalebet ampir sadaya alat bor kuku anu anjeun peryogikeun pikeun seni kuku. Cocog sareng manikuris profesional atanapi pemula seni kuku.

  • Manicure Tool Drill Bit Nail Set Wholesale

    Alat Manikur Bor Bit Pakuan Set Grosir

    Kalolobaan kagunaan paku bor bor - Lemes, ngabentuk, ngabersihkeun sareng seueur deui. Wangun kuku anjeun nepi ka sampurna ku bit bor kuku.

    Cocog pikeun paling ukuran 3/32 machine mesin bor kuku. Cocog pikeun salon kuku, salon parawatan, spa atanapi pedikur manikur pribadi, seni kuku DIY di bumi. Éta pikaresepeun sareng senang nerapkeun kuku di bumi sareng kulawarga sareng réréncangan.