Kamekaran Seni Kuku

          Kalayan sagala rupa bentuk konsumsi dikaluarkeun, kabutuhan perawatan kuku henteu kasohor. Tapi kusabab stagnasi epidemi, nalika bentuk konsumsi sanés diwatesan, urang ujug-ujug sadar yén seni kuku parantos kalibet pisan dina kahirupan urang.

Data nunjukkeun yén nalika kosmétik warna, parfum sareng lipstik parantos ningali paménta jangka pondok diteken kusabab épidemik, kuku Polandia parantos ningali pertumbuhan counter-trend, kalayan penjualan dugi 179% taun-taun.

Kamekaran seni kuku

Sejarah anu paling awal kacatet ngeunaan seni kuku nyaéta dina jaman Mesir kuno. Jalma-jalma nganggo mineral, serangga sareng berry salaku bahan pikeun ngageulisan kuku na. Jinis henna anu tiasa ngalelepkeun kuku warna beureum ageung ogé ngagaduhan nami inai.

Di Cina, simbol kakuatan fisik ieu dimimitian dina Dinasti Shang dina 1600 SM. Bangsawan padagang Yin nyampur permén karét Arab, gelatin, lebah sareng endog bodas babarengan sareng diusap kana kuku, antukna ngawarnaan warna beureum atanapi ebony jero.

Pantun tina ngalelep kuku parantos kasebar di Dinasti Tang. Dina waktos éta, bahan utama anu dianggo nyaéta kembang Fenghuang. Saatos naksir kembang sareng nambihan alum, wol sutra ipis dicelupkeun sareng dicelup dina permukaan kuku, sareng saatos sababaraha pangulangan, éta bakal tetep sababaraha bulan.

https://www.yqyanmo.com/sanding-bands/

 

Seni kuku modéren dimimitian dina akhir jaman Victoria. Dina waktos éta, seni kuku dilakukeun ku cara kuno nyemprot cet. Sami-sami peryogi seueur dinten pikeun cet mobil janten garing, peryogi sadidinten sapasang leungeun janten garing.

Ngan ku asakna téknologi ngalukis mobil dina taun 1920an yén kuku kuku putus tina monopoli bangsawan sareng laun-laun janten biasa. Dina pangaruh éstétis aktris Hollywood, ideu yén "leungeun mangrupikeun wajah kadua awéwé" mimiti dicekel.

Majalah awéwé parantos maju, ngabahas kumaha ngurus kuku sareng nyumputkeun padamelan asli. Awéwé parantos asup ka salon kuku sareng lebet sareng panangan kasar anu katingalina sapertos aranjeunna parantos ngacalan kacang sareng tangan kosong sareng jalan kaluar lemes sareng lemes sareng sampurna sampurna.

The YaQin Sanding Band dipaké pikeun miceun kuku. Henteu ngan urang nganggo bahan baku domestik anu hadé pikeun pita sanding coklat, tapi ogé kami nganggo bahan baku impor ti Jepang pikeun anu hideung sareng pita sanding bodas sareng USA Norton pikeun band sanding héjo. Bentukna mirip sareng tabung buleud, sareng bagian tengahna dikosongkeun. Inti batinna nyaéta ungu, henteu aya lem industri, nganggo téknologi beungkeutan résin. Pita pengamplasan beungkeut résin mastikeun yén produkna henteu-toksik sareng ramah lingkungan. Lem sami disebarkeun. Teu aya lem tambahan tumpah. Henteu muka. Motongna lemes sareng teu gaduh burrs. Gampang ngagosok ujung kuku sareng gampang pikeun nanganan pagawéan permukaan kuku.

Fitur YaQin Sanding Band       

1. Bahan lawon abrasif diimpor kualitas tinggi ti USA. Efisiensi grinding anu luhur sareng pakean-buktina.

2. Stabilitas tinggi sareng henteu sumbatan.

3. Ukuran universal, gampang dimuat sareng dibongkar.

4. Laju cacad langkung handap tina 1 %.

5. Dianjurkeun pikeun panggunaan disposable.

Upami anjeun hoyong kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan harga sanding band,mangga kontak kami.

 

 


Waktos Post: Jul-31-2021