OEM ODM Bor Mesin Kuku 35000rpm

Pedaran pondok:

Sértipikat bantalan Kecepatan Tinggi CE

Mesin Bor Kuku ieu parantos nyatujuan sertipikat CE. Nalika nyaluyukeun laju tina 0-30000 RPM: (MIN dugi Max), éta cekap cekap, grindingna gancang pisan.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi Produk

Jenis: Mesin Bor Kuku
Bahan: Logam, Plastik
Kecepatan Rotary Max: 30000rpm, 35000rpm, 40000rpm
Peunteun Kakuatan: 10W, 24W, 36W, 48W, 54W, 64W, 65W, 80W, 90W
Asesoris: Bit Bor Pakuan
Sertifikasi: CE RoHS LVD EMC UL
Fitur 1 Kait Pelindung Pelindung Portabel
Fitur 2 Tanpa kabel & Diisi ulang
Dipeunteun Tegangan 110 sareng 240V ava
MOQ 24 PCS
Kami pabrik abrasif propésional ageung di Cina. Jasa OEM na ODM Hiji-eureun ngaropea.

Diisi ulang sareng dibabawa

Ditagihkeun sakitar 2.5 jam, file kuku listrik dugi waktos operasi 5-jam. Henteu kedah dipasang di outlet nalika dioperasikeun, desain riveting tina kasus awak matak gampang dipasang sareng dibongkar, anjeun tiasa ngagantung éta dina beubeur anjeun, pinggel, ogé tiasa dibungkus kana kantong perjalanan anjeun atanapi kotak

Operasi gampang

File kuku listrik ngagaduhan tombol "FWD-Forward" "REV-Reverse" kanggo ngarobih arah, pikeun handpiece mangga puterkeun tina bagian tengah bodas, teras bit bor bakal dibuka teras pencét tombol bagian tengah bodas, éta bakal nutup liang sareng bakal nahan bit anu pageuh.

Lemes Sareng Tenang

Polisi kuku ieu hadir sareng 6 pcs sirah grinding profesional anu merenah pikeun diganti. Gawéna dina geter lemes sareng soanten rendah, nyayogikeun anjeun manikur sareng pangalaman pedikur anu pikaresepeun

Fitur

Kuku ngagaduhan rotasi arah anu maju sareng ngabalikkeun pikeun duanana teknisi kuku tangan-katuhu sareng tangan katuhu, laju anu tiasa diatur tina 0 dugi ka 30,000 RPM, handpiece operasi anu sepi & lemes kalayan perpanjangan anu fleksibel, anu merenah dianggo pikeun ngarengsekeun karya seni kuku.

File kuku listrik anu tiasa dieusi deui sareng portabel tiasa ngalirén waktos operasi 5-jam saatos dieusi lengkep sakitar 2,5 jam.

Poles kuku ieu hadir sareng 6 pcs sirah grinding profesional pikeun ngagentos kalayan merenah. Gawéna dina geter lemes sareng noise low, nyayogikeun anjeun manikur sareng pangalaman pedikur anu pikaresepeun.

Alat ieu dilengkepan ku sistem perlindungan kaamanan. Handpiece bakal liren damel nalika fungsi panyalindungan overload dimimitian pikeun nyingkahan panas teuing kusabab operasi anu teu leres. Ngan pareuman listrik sareng hurungkeun deui mesin pikeun teras-teras dianggo.

Mesin bor kuku sampurna pikeun motong kutikula callous, ngaleungitkeun gél heuras, sajaba ti pengeboran kuku kuku, bor kuku file e ogé dilakukeun salaku ukiran, polishing, ukiran, motong, kapang grinding, ngasah, sanding, mesin polishing sareng sampurna pikeun piaraan sanding kuku. Éta dianggo saé dina kuku alam atanapi buatan.


  • Saméméhna:
  • Teras: