Label Pribadi Carbide Nail Bor Bit Beauty Nail Art Alat

Pedaran pondok:

Ngolah kuku gél, kuku akrilik sareng kuku alami nalika ngeusian modél kuku. Giling cutter kuku driil bit ieu khususna cocog pikeun grinding sareng pelicuran seni ngolah gél, akrilik sareng kuku alami.

Kualitas industri perawatan kesehatan profesional tungsten karbida karbida bor. Burr bentuk CHAMFERED burr tiasa dianggo tapi henteu diwatesan ku manikur, pedikur, podiatry, bisnis gigi jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

Bit bor tungsten karbida tungsten kualitas luhur nyayogikeun kinerja anu paling saé, korosi sareng tahan suhu anu luhur. Bur dipasangan ku 3/32 "(2.35mm) shank, standar industri kanggo digunakeun dina latihan podiatry ogé latihan portabel sapertos Bosch / Dremel (panginten peryogi 3/32" collet)

Dipaké pikeun panyabutan gancang akrilik / Desain Gel & Polandia gél tibatan akrilik. Bit ieu bakal ngirangan waktos Ngaleungitkeun anjeun pisan - Nyayogikeun waktos persiapan anjeun langkung gancang ngamungkinkeun anjeun fokus dina nyiptakeun desain akrilik anyar. Éta kedah gaduh dina iket anjeun.

Spésifikasi Produk

Jenis: Carbide Nail Bor Bit
Bahan: Karbida & Stainless
Total beurat: Kira-kira. 6.0g / 0.2oz
Ukuran Suling: Φ 6,60 mm
Diaméter Kepala: 6mm 6.6mm 4mm
Panjang Kepala: 13mm 13.8mm 14.5mm 15mm
Warna Kepala: pérak, emas, biru nano, ungu, pelangi, hideung
Shank: 3/32 "(2,35 mm)
Grit: Ti rupa ka kasar: 3XF 2XF XF F (rupa) M (sedeng) C (kasar) XC 2XC 3XC 4XC 5XC
MOQ: Masing-masing 50 pcs
Pamakéan: Bor kuku, Manikur, Polishing kuku, file kuku, salon seni kuku, Pedikur
Ngaropea: OEM / ODM,
Kami pabrik abrasif propésional ageung di Cina. Jasa OEM na ODM Hiji-eureun ngaropea.

Kauntungannana

Kategori: Carbide Nail Bor Bits, Diamond Nail Bor Bits, keramik bor

Tags: bit, Brunson, filing kutikula, bit inten, bit bor intan, e ngeusian, manikur, bit bor kuku, Mesin Bor Kuku, remover penyuluh kuku, remover kuku, pengarsipan kuku, pedikur.

Ketik: E-file penting Kuku Bor Bit

BIT Tunggal: Gedé Lemes luhur Rupa

Ukuran batang standar 3/32

inti médis kelas shank stainless steel

Lulus sertifikasi SGS

Umur produk panjang sareng kinerja tinggi

Pinuh autoclaveable

Ukuran sirah D6.6x13mm

Carbide Cutter Application Art Nail (salon kuku)

1 Ngédit kuku buatan

2 Panyabutan gancang tina gél sareng akrilik

3 Pangobatan kutikula

4 Permukaan lemes

5 Panjang umur, Dina pedikur sareng manikur, kantétan cutter kuku YAQIN penting pisan sareng dicirikeun ku umur jasa anu panjang.

6 Henteu ngembangkeun panas

7 Lancar pisan jalanna

Pamakéan kuku alam sareng kornea (pedikur sareng podiatry)

1 Perawatan kuku mycotic

2 Ngaleungitkeun kutikula

3 Permukaan lemes

4 Umur panjang

5 Henteu ngembangkeun panas

6 Jamparing pisan


  • Saméméhna:
  • Teras: