Wasta Label Carbide Kuku Bor Bit Beauty Nail Art Alat

Katerangan pondok:

Ngolah kuku gél, kuku akrilik sareng kuku alami nalika ngeusian modél kuku.panggilingan cutter paku driil bit ieu utamana cocog pikeun grinding na smoothing dina seni ngolah gél, acrylic jeung kuku alam.

Industri kasehatan profésional kualitas tungsten carbide paku bor bit.Barrel CHAMFERED bentuk burr tiasa dianggo tapi henteu dugi ka manikur, pedikur, podiatri, bisnis dental jsb.


Rincian produk

Tag produk

Kualitas pangluhurna tungsten carbide paku bor bit nyadiakeun kinerja pangalusna, korosi sarta lalawanan suhu luhur.Bur dipasangan shank 3/32 "(2.35mm), standar industri pikeun dianggo dina latihan podiatry ogé latihan portabel sapertos Bosch / Dremel (mungkin peryogi collet 3/32")

Dipaké pikeun panyabutan gancang akrilik / desain Gél & Gél Polandia leuwih acrylic.Bit ieu bakal ngirangan waktos Panyabutan anjeun pisan - Ngadamel waktos préparasi anjeun langkung gancang ngamungkinkeun anjeun pikeun difokuskeun nyiptakeun desain akrilik énggal.Éta kedah aya dina kit anjeun.

Spésifikasi produk

Tipe: Carbide Nail Bor Bit
Bahan: Carbide & Stainless
Total beurat: Kira-kira.6.0g / 0.2oz
Ukuran suling: Φ 6,60 mm
Diaméter sirah: 6mm 6.6mm 4mm
Panjang sirah: 13mm 13.8mm 14.5mm 15mm
Warna sirah: pérak, emas, biru nano, wungu, katumbiri, hideung
Shank: 3/32" (2,35 mm)
Keusik: Ti halus ka kasar: 3XF 2XF XF F (halus) M (sedeng) C (kasar) XC 2XC 3XC 4XC 5XC
MOQ: 50 pcs unggal
Pamakéan: Bor kuku, Manicure, Nail Polishing, Nail file, Nail art salon, Pedikur
ngaropéa: OEM/ODM,
Kami pabrik abrasive profésional badag di Cina.OEM na ODM jasa Hiji-eureun ngaropéa.

Kauntungannana

Kategori: Mata Bor Kuku Karbida, Mata Bor Kuku Inten, Mata Bor Kuku Keramik, Mata Bor Kénca, Mata Bor Kuku.

tags: bit, Brunson, filing kutikula, bit inten, bit bor inten, e keusikan, manikur, bit bor kuku, Mesin Bor kuku, remover extension kuku, remover kuku, filing kuku, pedicure.

Jenis: E-file penting Kuku Bor Bits

BIT Tunggal: Badag Lemes luhur Rupa

Ukuran shank standar 3/32

kelas médis stainless steel shank inti

Lulus SGS Certified

hirup produk panjang sarta kinerja tinggi

Pinuh autoclaveable

Ukuran sirah D6.6x13mm

Carbide Cutter Aplikasi Art Nail (salon kuku)

1 Ngédit kuku jieunan

2 Ngaleungitkeun gancang gél sareng akrilik

3 Pangobatan kutikula

4 Permukaan lemes

5 Umur panjang, Dina pedicure sareng manikur, kantétan pemotong kuku YAQIN penting pisan sareng dicirikeun ku umur jasa anu panjang.

6 Taya ngembangkeun panas

7 Lancar pisan

Pamakéan kuku alami sareng kornea (pedikur sareng podiatri)

1 Pangobatan kuku mycotic

2 Ngaleungitkeun kutikula

3 Permukaan lemes

4 Panjang umur

5 Taya ngembangkeun panas

6 Jalan lancar pisan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami