Pelangi Kuku Bor Bit Set Inten

Pedaran pondok:

Profesional Pakuan Bor Bit Set

Kaasup 30 pcs pelangi karbida intan bit. Pakakas ieu kalebet ampir sadaya alat bor kuku anu anjeun peryogikeun pikeun seni kuku. Cocog sareng manikuris profesional atanapi pemula seni kuku.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi Produk

Jenis: Pakakas Bor Bit Set
Bahan: Karbida, Keramik, Inten, Silikon, Kuarsa, Batu, Lawon, Alumina, Plastik, Lawon
Spésifikasi bungkus: 6 pcs per bungkus, 7 pcs per bungkus, 10 pcs per bungkus, 12 pcs per bungkus, 30 pcs per bungkus, 36 pcs per bungkus, 72 pcs per bungkus
Kelir: perak, emas, biru nano, ungu, pelangi, hideung, bodas, pink, koneng, biru, kulawu, hejo, coklat, zebra bodas,
Shank: 3/32 "(2,35 mm)
Grit: Ti rupa ka kasar: 3XF 2XF XF F (rupa) M (sedeng) C (kasar) XC 2XC 3XC 4XC 5XC
MOQ: 5 sét pikeun 72 pcs bor bor paku set, 50 sét kanggo spésifikasi pengepakan sanés
Pamakéan: Bor kuku, Manikur, Polishing Kuku, file kuku, salon seni Kuku, Pedikur, salon seni Kuku, Perawatan kecantikan, Grinding Permukaan, Polesan, Ngaleungitkeun kapalan
Ngaropea: OEM / ODM
Kami pabrik abrasif propésional ageung di Cina. Jasa OEM na ODM Hiji-eureun ngaropea.

30 pcs Inten Carbide Bor Bit

Bit kaamanan ieu pikeun bor kuku langsing dugi ka titik anu tiasa ngabantosan bitis pikeun lebet kana kuku anu ketat. Merenah dianggo, pelindung kulit, saé kanggo paningkatan pangaturan kuku sareng ngabersihan daérah kutikula, sisi-sisi. Bahan karbida inten henteu ngan ukur tahan karat tapi ogé tiasa ngajagi tina karusakan anu teuing ku résistansi panas. Aya grits kasar, grit sedeng sareng grit halus. 30 buah modél bor bor tiasa adaptasi sareng kakuatan anu béda pikeun ngalengkepan sababaraha rupa padamelan kuku propésional. Kayaning ngasah, ngagiling, mereun, ngukir, ngalancarkeun, ngagosok, sareng ngarobih gél sareng kuku akrilik kalayan gancang sareng éfisién. 

Wengkuan Aplikasi

30PCS bit bor paku anu béda, shank stainless steel universal 3/32 "(2.35mm), anu cocog sareng kaseueuran mesin bor kuku anu nganggo 3/32" bit. Awét pikeun dianggo lami, cocog pikeun salon kuku, salon parawatan, spa atanapi pedikur manikur pribadi, seni kuku DIY di bumi.

Gampang Dibersihkeun

Bit bor kuku tahan korosi, ogé henteu aya sumbatan pikeun kuku. Bit sikat kuku tiasa sacara gampang ngabersihkeun debu dina bit atanapi kuku, ngajagi bit saatos unggal panggunaan, ngajaga anjeun sareng kuku anjeun tetep séhat.

Bahan inten awét anu tiasa nangtung nepi ka kandel sareng paling tangguh tina kuku tanpa rusak. Gampang ngaleungitkeun kulit anu kaleungitan atanapi paéh sareng ngepak sareng ngawangun kuku. Ngarobih karya seni kuku profesional anjeun, anjeun tiasa seni kuku DIY di bumi.

Fitur

Dijieunna tina daimond anu bermutu sareng nganggo agul, sareng tahan korosi sareng daya tahan. Desain anu unik pikeun anjeun pikeun ngalakukeun karya seni kuku sareng ngajaga kulit tina karusakan.

Ukuran poatable gampang dibawa dimana waé. Merenah sareng épisién pikeun anjeun pikeun ngalakukeun karya seni kuku anjeun, ngahémat waktos anjeun. Pakakas bit bor kuku ieu tiasa nyéépkeun sareng meresihan kuku anjeun, ngagiling bentukna sareng nyabut kuku gél atanapi kulit paéh.


  • Saméméhna:
  • Teras: