Sanding Band

  • YaQin Sanding Band Mandrel

    YaQin Sanding Band Mandrel

    Gawe sareng sanding band

    Appr. Beuratna: 10g

    Bahan: Baja, Baja Karat, Karbida, Karét

    Ukuran Shank: 3/32: 1/8

    Ukuran: 3/32

    Warna: Emas / Asli / Pelangi

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • White Zebra Sanding Band

    Band Sanding Zebra Bodas

    Beuratna: 60g / kotak (100pcs) 30g / kantong (100 pcs)

    Bahan: Aluminium Oksida & Jepang NCA

    Ukuran: 6.35 * 12.7mm / 6.5mm * 12.7mm

    Grit: # 80 / # 100 / # 120 / # 150 / # 180 / # 240

    Warna: Bodas

    Pakét: 100 pcs / kantong .OEM / ODM Dukung

  • Black Sanding Band

    Band Sanding Hideung

    Beuratna: 60g / kotak (100pcs) 30g / kantong (100 pcs)

    Bahan: Aluminium Oksida & Jepang NCA

    Ukuran: 6.35 * 12.7mm / 6.5mm * 12.7mm

    Grit: # 80 / # 100 / # 120 / # 150 / # 180 / # 240

    Warna: Hideung

    Pakét: 100 pcs / kantong .OEM / ODM Dukung

  • Yellow Sanding Band

    Band Sanding Konéng

    Beuratna: 60g / kotak (100pcs) 30g / kantong (100 pcs)

    Bahan: Aluminium Oksida & Jepang NCA

    Ukuran: 6.35 * 12.7mm / 6.5mm * 12.7mm

    Grit: # 80 / # 100 / # 120 / # 150 / # 180 / # 240

    Warna: Konéng

    Pakét: 100 pcs / kantong .OEM / ODM Dukung

  • Blue Sanding Band

    Band Sanding Biru

    Beuratna: 60g / kotak (100pcs) 30g / kantong (100 pcs)

    Bahan: Aluminium Oksida & Jepang NCA

    Ukuran: 6.35 * 12.7mm / 6.5mm * 12.7mm

    Grit: # 80 / # 100 / # 120 / # 150 / # 180 / # 240

    Warna: Biru

    Pakét: 100 pcs / kantong .OEM / ODM Dukung

  • Green Sanding Band

    Band Sanding Héjo

    Beuratna: 60g / kotak (100pcs) 30g / kantong (100 pcs)

    Bahan: Aluminium Oksida & Jepang NCA

    Ukuran: 6.35 * 12.7mm / 6.5mm * 12.7mm

    Grit: # 80 / # 100 / # 120 / # 150 / # 180 / # 240

    Warna: Héjo

    Pakét: 100 pcs / kantong .OEM / ODM Dukung

  • Purple Sanding Band

    Ungu Sanding Band

    Beuratna: 60g / kotak (100pcs) 30g / kantong (100 pcs)

    Bahan: Aluminium Oksida & Jepang NCA

    Ukuran: 6.35 * 12.7mm / 6.5mm * 12.7mm

    Grit: # 80 / # 100 / # 120 / # 150 / # 180 / # 240

    Warna: Ungu

    Pakét: 100 pcs / kantong .OEM / ODM Dukung

  • Brown Sanding Band

    Brown Sanding Band

    Beuratna: 60g / kotak (100pcs) 30g / kantong (100 pcs)

    Bahan: Aluminium Oksida & Jepang NCA

    Ukuran: 6.35 * 12.7mm / 6.5mm * 12.7mm

    Grit: # 80 / # 100 / # 120 / # 150 / # 180 / # 240

    Warna: Coklat

    Pakét: 100 pcs / kantong .OEM / ODM Dukung

  • YAQIN Nail Drill Bits 50Pcs Sanding Bands Nail Grits Electric File Nail Sanders Professional Drill Bits Set #80#150#240 for Acrylic Nails Manicures and Pedicures

    YAQIN Nail Bor Bit 50Pcs Sanding Band Nail Grits Electric File Nail Sanders Professional Bor Bits Set # 80 # 150 # 240 pikeun Acrylic Nail Manicures and Pedicures

    Pakakas Bor Pakuan Profesional pikeun Manikur & Pedikur

    Pita Sanding Kuku Unggul: yaqin E File Kuku Bor Banding Sanding Band Dirancang kalayan Bahan Senior awét Ngaliwatan Tés, Pastikeun Éta Henteu Béda Nalika Dianggo. Nyiptakeun Pangalaman Kuku kanyamanan nalika Kuku-prep Gancang, Nyabut Kukuit Gel, Ngabentuk Kuku Akrilik sareng Campuran pikeun Permukaan Halus. Saé kanggo ngeusian, Ngaleungitkeun Sakur Karusakan Saatos Aplikasi Kuku Akrilik

    Total 50 pcs Band Sanding & 1 Mandrel Bit pikeun Pakuan: Yaqin Band Sanding Band Ngawengku 3 Ukuran Anu Beda dina 3 Warna. Brown Coarse Nail Grit Sander 80 #, Zebra Medium Grit Sander150 #, Black Fine Grit Sander 240 # sareng 1 kuku Mandrel. Kadieu sareng 1 Kasus Saeutik Anu Gampang Disimpen sareng Bawa Dituju

    Mufti Function- Yaqin Nail File Bor Bits Set Can Accomplish Diversified Professional Nail Work, Sapertos Ukiran, Ukiran, Grinding, Routing, Seukeutna Acrylic Nails, Sanding, Polandia Nails, Nyabut Gel Nail Dip Pow Pow Poly Nail Gel, Alat Acrylic Nail Great pikeun Naon waé Manisuris Profesional atanapi Kuku Wiwitan

    Anggo jangka panjang sareng Ngahemat Artos Anjeun: Yaqin Nail Sanders Cocog pikeun Seueur Ukuran 3/32 ″ Mesin Bor Kuku Shank. Cocog sareng Salon Kuku Profesional, Beauty Parlor, Spa atanapi Manicure Pedicure Pribadi, Diy Nail Art di Bumi

    Kado anu Hadé pikeun Awéwé: Yaqin Salawasna Coba Ngabantosan Palanggan Ngalakukeun Desain Art Kuku di Bumi Maka Kami Ngembangkeun Baris Pakakas Seni Kuku pikeun Ngabantosan Awéwé ku Kabutuhan Art Gél Kuku. Gampang Dipaké Bahkan pikeun Pemula Kuku. Susunan Kado Beauty pangsaéna pikeun Awéwé dina Péstival Siga Thanksgiving, Natal sareng sajabina

  • Abrasive White Zebra Sanding Band For Nail

    Band Sanding Bodas Abrasif Bodas Pikeun Kuku

    Parameter Sanding Band

    Bahan: Diimpor zebra bodas NCA Jepang

    Warna: Bodas Zebra

    Ukuran: 6.35 * 12.7mm

    Grit: 80grit (kasar); 120grit (sedeng); 180grit (saé)

    Jumlah: 100 pcs pita pengamplasan dina kantong plastik

    Beurat Bersih: 25g-45g (langkung lemes sareng langkung ringan)

    Pakét beurat: Kira-kira. 33g-53g