Sanding Caps

  • YaQin Sanding Cap Mandrel

    YaQin Sanding Cap Mandrel

    Pikeun digawekeun ku cap sanding

    Appr. Beuratna: 10g

    Bahan: Baja, Karét

    Ukuran Shank: 3/32: 1/8

    Ukuran: 5 * 11mm / 7 * 13mm / 10 * 15mm / 13 * 19mm / 16 * 25mm

    Warna: Hideung

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Free sample Sanding cap for Manicure Pedicure #80 #120#180

    Sampel gratis Sanding cap pikeun Manicure Pedicure # 80 # 120 # 180

    Pakakas Bor Pakuan Profesional pikeun Manikur & Pedikur

    Ukuran ageung: pikeun nyumponan kabutuhan grinding anjeun anu béda. Jenis sareng ukuran na sakitar 16 x 25 mm / 0.6 x 1.0 inci, gampang dipasang sareng dipiceun, sareng merenah pisan dianggo. Éta tiasa nyumponan kabutuhan seni kuku anu béda sareng seueur acara anu lumaku.

    Asesoris kuku propésional: sét anu dirancang khusus pikeun bor kuku tiasa nyumponan kabutuhan anjeun. Kakuatan tinggi, efisiensi tinggi, pangaruh alus, umur panjang, gampang dianggo, aman sareng dipercaya. Permukaan keusik dianggo pikeun ngagosok permukaan kuku anu henteu rata. Éta awét sareng gampang dioperasikeun.

    Sabuk kuku polishing: cocog pikeun ngolah kuku, kaca, plastik, logam, batu, ubin keramik, keramik, sareng sajabina Grinding sareng polishing, efisiensi tinggi sareng kinerja stabil. Dirancang khusus pikeun ngagosok sareng motong kuku, ngajantenkeun kuku geulis sareng rapih.

    Bahan produksi bermutu tinggi: Éta tina bahan résin kualitas luhur, awét sareng tahan tahan. Pangaruh grinding sampurna, épisiénsi gawé tinggi na umur panjang jasa. Anggo keusik halus kualitas luhur, keusik anu henteu gampang digolongkeun, anjeun tiasa nganggo sakahayangna.

    Gampang dibawa: beurat enteng, ukuran leutik, gampang disimpen sareng dibabawa, tiasa nyayogikeun bantosan ageung pikeun padamelan manicure. Aya ogé seueur warna pikeun dipilih, pink, biru, coklat, beureum, sareng héjo.

  • Purple Sanding Cap

    Ungu Sanding Cap

    Appr. Beurat: 250g / kotak (100pcs)

    Bahan: lawon / palapis tukang

    Ukuran: 5 * 11mm / 7 * 13mm / 10 * 15mm / 13 * 19mm / 16 * 25mm

    Grit: CMF 

    Palapis: Warna Ungu

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Green Sanding Cap

    Héjo Sanding Cap

    Appr. Beurat: 250g / kotak (100pcs)

    Bahan: lawon / palapis tukang

    Ukuran: 5 * 11mm / 7 * 13mm / 10 * 15mm / 13 * 19mm / 16 * 25mm

    Grit: CMF 

    Palapis: Warna Héjo

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Blue Sanding Cap

    Cap Sanding Biru

    Appr. Beurat: 250g / kotak (100pcs)

    Bahan: lawon / palapis tukang

    Ukuran: 5 * 11mm / 7 * 13mm / 10 * 15mm / 13 * 19mm / 16 * 25mm

    Grit: CMF 

    Palapis: Warna Biru

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Yellow Sanding Cap

    Cap Sanding Konéng

    Appr. Beurat: 250g / kotak (100pcs)

    Bahan: lawon / palapis tukang

    Ukuran: 5 * 11mm / 7 * 13mm / 10 * 15mm / 13 * 19mm / 16 * 25mm

    Grit: CMF 

    Palapis: Warna Konéng

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Red Sanding Cap

    Cap Sanding Beureum

    Appr. Beurat: 250g / kotak (100pcs)

    Bahan: lawon / palapis tukang

    Ukuran: 5 * 11mm / 7 * 13mm / 10 * 15mm / 13 * 19mm / 16 * 25mm

    Grit: CMF 

    Palapis: Warna Beureum

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Black Sanding Cap

    Hideung Sanding Cap

    Appr. Beurat: 250g / kotak (100pcs)

    Bahan: lawon / palapis tukang

    Ukuran: 5 * 11mm / 7 * 13mm / 10 * 15mm / 13 * 19mm / 16 * 25mm

    Grit: CMF 

    Palapis: Warna Hideung

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Pink Sanding Cap

    Cap Sanding Pink

    Appr. Beurat: 250g / kotak (100pcs)

    Bahan: lawon / palapis tukang

    Ukuran: 5 * 11mm / 7 * 13mm / 10 * 15mm / 13 * 19mm / 16 * 25mm

    Grit: CMF 

    Palapis: Warna Pink

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Orange Sanding Cap

    Jeruk Sanding Cap

    Appr. Beurat: 250g / kotak (100pcs)

    Bahan: lawon / palapis tukang

    Ukuran: 5 * 11mm / 7 * 13mm / 10 * 15mm / 13 * 19mm / 16 * 25mm

    Grit: CMF 

    Palapis: Warna Oranyeu

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • White Sanding Cap

    Bodas Sanding Cap

    Appr. Beurat: 250g / kotak (100pcs)

    Bahan: lawon / palapis tukang

    Ukuran: 5 * 11mm / 7 * 13mm / 10 * 15mm / 13 * 19mm / 16 * 25mm

    Grit: CMF 

    Palapis: Warna Bodas

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Brown Sanding Cap

    Brown Sanding Cap

    Appr. Beurat: 250g / kotak (100pcs)

    Bahan: lawon / palapis tukang

    Ukuran: 5 * 11mm / 7 * 13mm / 10 * 15mm / 13 * 19mm / 16 * 25mm

    Grit: CMF 

    Palapis: Warna Coklat

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

12 Teras> >> Halaman 1/2