Silikon Bor Bor Alat

  • Conpered Silicone Nail Drill Bits

    Conpered Silicone Nail Bor Bit

    Appr. Beurat 10g

    Bahan: Silikon

    Ukuran Shank: 3/32 

    Ukuran Kepala: 10 * 20mm

    Grit: 2XC XC CMF XF

    Warna: Konéng, Biru, Pink, Gray, Green, Hideung, Browm

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Straight Barrel Tapered Silicone Nail Drill Bit

    Tong lempeng Tapered Silikon Kuku Bor Bit

    Appr. Beurat 10g

    Bahan: Silikon

    Ukuran Shank: 3/32 

    Ukuran Kepala: 10 * 20mm

    Grit: 2XC XC CMF XF

    Warna: Konéng, Biru, Pink, Gray, Green, Hideung, Browm

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Small Conpered Silicone Nail Drill Bits

    Bit Bor Silikon Konpered Leutik

    Appr. Beurat 10g

    Bahan: Silikon

    Ukuran Shank: 3/32 

    Ukuran Kepala: 10 * 20mm

    Grit: 2XC XC CMF XF

    Warna: Konéng, Biru, Pink, Gray, Green, Hideung, Browm

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Silicone Nail Drill Bits

    Silikon Bor Bor Alat

    Appr. Beurat 10g

    Bahan: Silikon

    Ukuran Shank: 3/32 

    Ukuran Kepala: 10 * 20mm

    Grit: 2XC XC CMF XF

    Warna: Konéng, Biru, Pink, Gray, Green, Hideung, Browm

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Silicone Drill Bits Nail File Bits  3/32 inch for Acrylic Gel Nails Cuticle Manicure Pedicure

    Silikon Bor Bit Nail File Bit 3/32 inci pikeun Acrylic Gel Nail Cuticle Manicure Pedicure

    Pakakas Bor Pakuan Profesional pikeun Manikur & Pedikur

    1.Dijieunna tina karét silikon, teu tiasa dipecah, tahan suhu luhur sareng anti karat.

    2.Anggo pikeun kutikula ngaleupaskeun polishing sareng bentuk, ngagiling kuku alami sareng akrilik anjeun.

    3.Ukuran sareng bentuk anu béda tiasa nyumponan kabutuhan anu béda-béda.

    4.Gancang ngahontal kuku ngagurilap sareng éndah kalayan aman.

    5.Cocog pikeun propésional, salon kuku, sakola seni kuku / kuliah, seniman seni kuku, pamakean pribadi jsb.

  • Foot Cleaning Tools Silicone Nail Drill Bit

    Pakakas Reresihan Kaki Silicone Nail Bor Bit

    Parameter bor bor silikon

    Barang produk: Bor bor silikon

    Matérial: Silikon

    Grind Head Color: Pink / biru / konéng / héjo / coklat / hideung / bodas

    Diaméter Shank: 2.35mm (3/32 inci)

    Ukuran sirah: Φ5 * 16mm. Bodas: 150 #, Hideung: 180 #, Hejo: 240 #, Brown: 320 #, Pink: 400 #, Yellow: 600 #, Blue: 800 #

    Pamakéan: Bor Kuku, Manikur, Polishing kuku, File Kuku, Salon Kuku Seni, Perawatan Kaki, Pedikur, Bor Manikur Éléktrik, Pemutihan Gigi, Laboratorium Gigi, Kalus Kalus, Bor Dokter Gigi