Band Sanding Bodas Abrasif Bodas Pikeun Kuku

Pedaran pondok:

Parameter Sanding Band

Bahan: Diimpor zebra bodas NCA Jepang

Warna: Bodas Zebra

Ukuran: 6.35 * 12.7mm

Grit: 80grit (kasar); 120grit (sedeng); 180grit (saé)

Jumlah: 100 pcs pita pengamplasan dina kantong plastik

Beurat Bersih: 25g-45g (langkung lemes sareng langkung ringan)

Pakét beurat: Kira-kira. 33g-53g


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi Produk

Jenis: Sanding Band
Bahan: Lawon, Alumina
Kelir: Coklat, Zebra bodas, Hideung, Héjo
Grits: 40 #, 60 #, 80 #, 240 #, 320 #, 400 #, 600 #, grits customizable
Ukuran: 6.35 * 12.7mm
Beurat: 0,05kg per kantong; 0,06kg per kotak
Kauntungan Karajinan: Poles lemes, Perlindungan lingkungan
Ngaropea: OEM, ODM
Pamakéan: Perawatan kageulisan, Grinding Surface, Polishing
MOQ: 50 kantong (100 pcs per kantong); 50 kotak (100 pcs per kotak)

Naon Band Sanding

Sanding Band tiasa dianggo pikeun miceun kuku gél anu sesah, bentukna akrilik sareng campuran pikeun permukaan anu rata. Saé kanggo ngeusian, piceun naon waé anu teu sampurna saatos aplikasi kuku akrilik. Mandrel tina pita sanding nyaéta 3/32 ", janten cocog pikeun kaseueuran 3/32" mesin bor kuku shank di pasar. Éta tiasa dianggo pikeun panggunaan studio profésional atanapi panggunaan bumi, sampurna pikeun manikur sareng pedikur. Cocog sareng salon kuku, salon parawatan, spa atanapi pedikur manikur pribadi, seni kuku DIY di bumi.

Fitur Band Sanding

Sanding band dirancang kalayan bahan awét. Permukaan lemes kalayan lem sami disebarkeun, teu aya tumpukan lem tambahan. Nyiptakeun pangalaman anu raoseun, ngaleungitkeun kuku gél anu sesah, bentukna akrilik, sareng campuran pikeun permukaan anu rata. Saé kanggo ngeusian sareng ngaleungitkeun henteu sampurna nalika aplikasi kuku akrilik.

Kaunggulan tina Band Sanding

1. Gampang dianggo: Sanding Band gampang dianggo bahkan pikeun pemula kuku. Sampurna pikeun manikur sareng pedikur. Dianggo dina kuku alami ogé kuku buatan. Cocog sareng salon kuku, salon parawatan, spa atanapi pedikur manikur pribadi, seni kuku DIY di bumi.

2. Multi-Fungsi: Sanding band tiasa ngalaksanakeun padamelan propésional, sapertos ukiran, ukiran, grinding, ruteu, ngasah kuku akrilik, sanding, kuku semir, hapus beuleum kuku gél, sareng seueur deui.

3. Non-toksik, ramah lingkungan, lem transparan. Cocog pikeun manikur ogé pedikur. Tiasa dianggo kanggo kuku alami ogé kuku buatan. Sampurna pikeun panggunaan studio propésional atanapi dianggo di bumi.

4. Dirancang kalayan bahan manula awét, pastikeun yén éta moal ragrag nalika dianggo sareng permukaan na rata. Pasihan pangguna pikeun ngagunakeun pangalaman anu saé.


  • Saméméhna:
  • Teras: