Inten Bor Bor Pakuan

  • Diamond Bullet-shaped Nail Drill Bit

    Inten Bullet ngawangun Kuku Bor Bit

    Appr. Beuratna: 5g

    Bahan: stainless steel

    Ukuran Shank: 3/32 1/8

    Ukuran: 3.0 * 1.8mm

    Grit: M

    Warna: Asli / Pelangi

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Diamond Cone Nail Drill Bits

    Inten Bor Kuku Bor

    Appr. Beuratna: 5g

    Bahan: Inten stainless steel

    Ukuran Shank: 3/32 1/8

    Ukuran: 6,5 * 6.5mm

    Grit: CMF

    Warna: Asli

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Diamond Buffer Nail Bit

    Inten panyangga kuku bit

    Appr. Beuratna: 5g

    Bahan: stainless steel

    Ukuran Shank: 3/32 1/8

    Ukuran: 3.0 * 1.8mm

    Grit: M

    Warna: Asli / Pelangi

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Diamond Cuticle Clean Nail Bit

    Inten Kutikula Bersih Kuku Bit

    Appr. Beuratna: 5g

    Bahan: stainless steel

    Ukuran Shank: 3/32 1/8

    Ukuran: 3.0 * 1.8mm

    Grit: M

    Warna: Asli / Pelangi

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Diamond Pin Nail Drill Bit

    Intan Pin Nail Bor Bit

    Appr. Beuratna: 5g

    Bahan: stainless steel

    Ukuran Shank: 3/32 1/8

    Ukuran: 3.0 * 1.8mm

    Grit: M

    Warna: Asli

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Diamond Straight Ball Top Nail Drill Bit

    Intan lempeng Bola Top Kuku Bor Bit

    Appr. Beuratna: 5g

    Bahan: stainless steel

    Ukuran Shank: 3/32 1/8

    Ukuran: 3.0 * 1.8mm

    Grit: M

    Warna: Asli / Pelangi

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Diamond Cone Flat Top Nail Drill Bit

    Intan kerucut Datar Top Pakuan Bor Bit

    Appr. Beuratna: 5g

    Bahan: stainless steel

    Ukuran Shank: 3/32 1/8

    Ukuran: 3.0 * 1.8mm

    Grit: M

    Warna: Asli

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Diamond Conical Ball Top Nail Drill Bit

    Intan Bola Kerucut Top Kuku Bor Bit

    Appr. Beuratna: 5g

    Bahan: stainless steel

    Ukuran Shank: 3/32 1/8

    Ukuran: 3.0 * 1.8mm

    Grit: M

    Warna: Asli / Pelangi

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Nail Drill Bits -Diamond Nail Drill Bits  3/32 inch Nail Bits for Remove Acrylic Gel Nails Cuticle Manicure Pedicure Tools

    Bor Bor Pakuan -Diamond Pakuan Bor Bit 3/32 inci Paku Kuku pikeun Ngaleungitkeun Akrilik Gél Kuku Kutikula Manikur Pedikur Alat

    Pakakas Bor Pakuan Profesional pikeun Manikur & Pedikur

    1.Intan Bor Bor Pakuan: Béda Inten Pakuan Bor- Rupa-rupa Bentuk sareng Ukuran Meunang Seueur Jenis Kabutuhan. Cocog pikeun Manicure sareng Pedicure Use.

    2.Nyayogikeun Unggul, Wangun, Payil, Pangirut, Pamotongan Backfill, Dina Pangberesihan Kuku sareng Langkung Seueur!

    3.Alat Bor Kuku Profesional Anu Berkualitas Kalebet Master Bor Intisari Masterly Diamond, kanggo Unggal Layanan Kuku Profesional!

    4.Kunaon Ngali Kutikula Pikeun Ngersihkeun Éta Nalika Anjeun tiasa Nganggo Kutikula Aieil Ieu Bersih, 3/32 Bit? Éta Dirarancang Husus pikeun Meresihan Kutikula kalayan Gampang sareng Nyayogikeun Padamelan Anjeun Langkung Gampang.

    5.Milarian Nyobian Inovasi Pangénggalna dina Pakuan Kuku? Nya, 3/32 ″ Aieil Bits Inten Nail Bor Bit ieu Pasti Ngesankeun! Kéngingkeun Motong Konsisten Anu Anjeun Pikahoyong sareng Hasil Anu Anjeun Peryogikeun Ayeuna!

  • Nail Drill Bits -Diamond Nail Drill Bits  3/32 inch Nail Bits for Remove Acrylic Gel Nails Cuticle Manicure Pedicure Tools

    Bor Bor Pakuan -Diamond Pakuan Bor Bit 3/32 inci Paku Kuku pikeun Ngaleungitkeun Akrilik Gél Kuku Kutikula Manikur Pedikur Alat

    Pakakas Bor Pakuan Profesional pikeun Manikur & Pedikur

    1. Bit Bor Pakuan Dail: Béda Inten Kuku Bor- Rupa-rupa Bentuk sareng Ukuran Meunang Seueur Jenis Kabutuhan. Cocog pikeun Manicure sareng Pedicure Use.

    2. Nyayogikeun Cut Superior, Wangun, File, Shortening, Backfill Cutting, Handapeun Nail Clean sareng seueur deui!

    3. Alat Bor Kuku Profesional Kualitas Ngawengku Master Bor Intisari Bor, pikeun Unggal Layanan Kuku Profesional!

    4. Naha Ngali Kutikula Pikeun Ngersihkeun Éta Nalika Anjeun tiasa Nganggo Kutikula Aieil Ieu Bersih, 3/32 Bit? Éta Dirarancang Husus pikeun Meresihan Kutikula kalayan Gampang sareng Nyayogikeun Padamelan Anjeun Langkung Gampang.

    5. Milarian kanggo Nyobian Inovasi Pangénggalna dina Pakuan Kuku? Nya, 3/32 ″ Aieil Bits Inten Nail Bor Bit ieu Pasti Ngesankeun! Kéngingkeun Motong Konsisten Anu Anjeun Pikahoyong sareng Hasil Anu Anjeun Peryogikeun Ayeuna!

  • Diamond Straight Barrel Nail Drill Bits

    Intan Lempeng Tong Nail Bor

    Appr. Beuratna: 5g

    Bahan: Inten stainless steel

    Ukuran Shank: 3/32 1/8

    Ukuran: 6,5 * 6.5mm

    Grit: CMF

    Warna: Asli

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

  • Diamond Small Spherical Nail Drill Bit

    Intan Leutik Bulat Kuku Bor Bit

    Appr. Beuratna: 5g

    Bahan: Inten stainless steel

    Ukuran Shank: 3/32 1/8

    Ukuran: 6,5 * 6.5mm

    Grit: CMF

    Warna: Asli

    Pakét: Individu. OEM / ODM Dukung

12 Teras> >> Halaman 1/2