Didirikeun taun 2008, Wuxi Yaqin Grinding Tools co., Ltd. nyaéta perusahaan dagang profesional anu diturunkeun ku pabrik anu parantos khusus ngahasilkeun bahan sanding sareng alat-alat grinding.

Bisnis utama kami: produksi profesional bit bor kuku, tutup sanding, band pasir, mesin kuku sareng alat kuku anu sanés…

  • Better Price

    Harga Langkung Hadé

    Perusahaan industri sareng perdagangan terintegrasi, ngajamin harga anjeun.
  • Customer Service

    Palayanan palanggan

    Téknisi propésional sareng salesman.
  • After Sale

    Saatos Dijual

    Dilengkepan tim profesional saatos-penjualan.
  • Quality

    Kualitas

    13 taun pangalaman propésional dina alat grinding.

produk kami diulas

Bisnis utama kami: produksi profesional bit bor kuku, sanding topi, band pasir, mesin kuku sareng alat kuku anu sanés. Produk kami populér dijual di USA, Russia ...


  • interc
  • zs
  • ukra
  • uone