Sikat kuku

  • Wholesale New Style 2021 Purple Nail Brush, Nail Beauty Cleaning Dust

    Grosir Gaya Anyar 2021 Sikat Ungu Kuku, Debu Kabersihan Kabersihan Kabersihan

    Ketik: Sikat Kuku

    Bahan: nilon, wol, benang, tambaga, stainless steel

    Total Beurat: Kira-kira. 2.2g, 2.8g, 5.2g, 3g, 3.2g, 15g (numutkeun bahan anu béda-béda)

    Shank: 3/32 ″ (2.35 mm)

    Diaméter sikat: 4.9mm, 6.6mm, 11.6mm, 20mm

    Warna Huluna: Koneng, Bodas, Pink, Biru, Ungu, Pérak, Emas

    Leungeun: Leungeun kénca, Leungeun Katuhu

    MOQ: 50 pcs

    Pamakéan: cecekelan stainless steel, henteu héd, lebu kuku bersih sareng sirah polishing debu

    Ngaropea: OEM / ODM

  • Wholesale New Style 2021 Blue Nail Brush, Nail Art Cleaner Dust

    Grosir Gaya Anyar 2021 Sikat Kuku Biru, Debu Art Cleaner Debu

    Ketik: Sikat Kuku

    Bahan: nilon, wol, benang, tambaga, stainless steel

    Total Beurat: Kira-kira. 2.2g, 2.8g, 5.2g, 3g, 3.2g, 15g (numutkeun bahan anu béda-béda)

    Shank: 3/32 ″ (2.35 mm)

    Diaméter sikat: 4.9mm, 6.6mm, 11.6mm, 20mm

    Warna Huluna: Koneng, Bodas, Pink, Biru, Ungu, Pérak, Emas

    Leungeun: Leungeun kénca, Leungeun Katuhu

    MOQ: 50 pcs

    Pamakéan: cecekelan stainless steel, henteu héd, lebu kuku bersih sareng sirah polishing debu

    Ngaropea: OEM / ODM

  • Wholesale New Style 2021 Gold Nail Brush, Nail Art Cleaner Dust

    Grosir Gaya Anyar 2021 Sikat Kuku Emas, Debu Art Cleaner Debu

    Ketik: Sikat Kuku

    Bahan: nilon, wol, benang, tambaga, stainless steel

    Total Beurat: Kira-kira. 2.2g, 2.8g, 5.2g, 3g, 3.2g, 15g (numutkeun bahan anu béda-béda)

    Shank: 3/32 ″ (2.35 mm)

    Diaméter sikat: 4.9mm, 6.6mm, 11.6mm, 20mm

    Warna Huluna: Koneng, Bodas, Pink, Biru, Ungu, Pérak, Emas

    Leungeun: Leungeun kénca, Leungeun Katuhu

    MOQ: 50 pcs

    Pamakéan: cecekelan stainless steel, henteu héd, lebu kuku bersih sareng sirah polishing debu

    Ngaropea: OEM / ODM

  • Wholesale New Style 2021 Red Nail Brush, Nail Art Cleaner Dust

    Grosir Gaya Anyar 2021 Sikat Kuku Beureum, Debu Art Cleaner Debu

    Ketik: Sikat Kuku

    Bahan: nilon, wol, benang, tambaga, stainless steel

    Total Beurat: Kira-kira. 2.2g, 2.8g, 5.2g, 3g, 3.2g, 15g (numutkeun bahan anu béda-béda)

    Shank: 3/32 ″ (2.35 mm)

    Diaméter sikat: 4.9mm, 6.6mm, 11.6mm, 20mm

    Warna Huluna: Koneng, Bodas, Pink, Biru, Ungu, Pérak, Emas

    Leungeun: Leungeun kénca, Leungeun Katuhu

    MOQ: 50 pcs

    Pamakéan: cecekelan stainless steel, henteu héd, lebu kuku bersih sareng sirah polishing debu

    Ngaropea: OEM / ODM

  • Wholesale New Style 2021 White Nail Brush, Nail Art Cleaner Dust

    Grosir Gaya Anyar 2021 Sikat Kuku Bodas, Debu Art Cleaner Debu

    Ketik: Sikat Kuku

    Bahan: nilon, wol, benang, tambaga, stainless steel

    Total Beurat: Kira-kira. 2.2g, 2.8g, 5.2g, 3g, 3.2g, 15g (numutkeun bahan anu béda-béda)

    Shank: 3/32 ″ (2.35 mm)

    Diaméter sikat: 4.9mm, 6.6mm, 11.6mm, 20mm

    Warna Huluna: Koneng, Bodas, Pink, Biru, Ungu, Pérak, Emas

    Leungeun: Leungeun kénca, Leungeun Katuhu

    MOQ: 50 pcs

    Pamakéan: cecekelan stainless steel, henteu héd, lebu kuku bersih sareng sirah polishing debu

    Ngaropea: OEM / ODM

  • Hot Selling Nylon Nail Brush For Sale

    Ngajual Sikat Nylon Kuku Sikat Pikeun Dijual

    YAQIN sikat kualitas luhur karbida sikat sikat langkung bersih.

    Warna Karbida: Pérak

    Warna Sikat: Pink, beureum, konéng, bodas

    Ukuran Shank: 3/32 "mesin bor kuku manikur.

    Merk: YAQIN Pink Nail Carbide Membersihkan Sikat Bit

    Ngajaga bentuk & moal keyeng , Moal héd bulu dina kaayaan normal

    Langkung aman dianggo, moal ngabubarkeun kulit

    Aplikasi: Ngaleupaskeun cét, korosi, skala las, karat permukaan & kaduruk tina logam.