Alat Manikur Bor Bit Pakuan Set Grosir

Pedaran pondok:

Kalolobaan kagunaan paku bor bor - Lemes, ngabentuk, ngabersihkeun sareng seueur deui. Wangun kuku anjeun nepi ka sampurna ku bit bor kuku.

Cocog pikeun paling ukuran 3/32 machine mesin bor kuku. Cocog pikeun salon kuku, salon parawatan, spa atanapi pedikur manikur pribadi, seni kuku DIY di bumi. Éta pikaresepeun sareng senang nerapkeun kuku di bumi sareng kulawarga sareng réréncangan.


Detil Produk

Tanda Produk

YAQIN Tungsten Carbide Nail Drill Bit Set - Dijieunna tina karbida, bahan paling hese digigir inten, bit bor file profesional cukup kuat pikeun nyabut kuku gél heuras, nyiptakeun kirang lebu kalayan saeutik gesekan sareng panas. Naha anjeun teknisi kuku atanapi resep ngalakukeun kuku di bumi, bor kuku kualitas ieu bakal janten salah sahiji potongan pakét anu paling penting pikeun nyayogikeun pasokan kuku profesional anjeun.

Sadaya bit bor lemes sareng henteu panas. Ngajaga kulit tina cilaka. Gampang dibersihkeun: Bahan karbida tungsten moal keyeng sareng nyegah karat. Bersih sareng sterilkeun bit bor saatos unggal prosedur. Gosok ku sikat sareng bilas ku cai sabun.

Spésifikasi Produk

Jenis: Pakakas Bor Bit Set
Bahan: Karbida, Keramik, Inten, Silikon, Kuarsa, Batu, Lawon, Alumina, Plastik, Lawon
Spésifikasi bungkus: 6 pcs per bungkus, 7 pcs per bungkus, 10 pcs per bungkus, 12 pcs per bungkus, 30 pcs per bungkus, 36 pcs per bungkus, 72 pcs per bungkus
Kelir: perak, emas, biru nano, ungu, pelangi, hideung, bodas, pink, koneng, biru, kulawu, hejo, coklat, zebra bodas,
Shank: 3/32 "(2,35 mm)
Grit: Ti rupa ka kasar: 3XF 2XF XF F (rupa) M (sedeng) C (kasar) XC 2XC 3XC 4XC 5XC
MOQ: 5 sét pikeun 72 pcs bor bor paku set, 50 sét kanggo spésifikasi pengepakan sanés
Pamakéan: Bor kuku, Manikur, Polishing Kuku, file kuku, salon seni Kuku, Pedikur, salon seni Kuku, Perawatan kecantikan, Grinding Permukaan, Polesan, Ngaleungitkeun kapalan
Ngaropea: OEM / ODM
Kami pabrik abrasif propésional ageung di Cina. Jasa OEM na ODM Hiji-eureun ngaropea.

Fitur

Bola Tong Top-Kasalametan Bit

Cabut desain kuku disimpen caket kana daérah kutikula tanpa ngarusak kuku. Sempurna pikeun pemula.

Top Tong ageung

Laksanakeun pagawéan dina kuku sacara gampang. Cekkeun sareng bentukkeun kuku anu kandel sareng henteu teratur. Motong tukangeun. Jantenkeun garis seuri.

Sikat Bit

Ngabersihan lebu dina bit atanapi kuku kalayan gampang. Ngajaga bit kasebut.

Bit kerucut keramik

Cabut kutikula sareng lem tambahan. Dipaké handapeun kuku atanapi sisi. Sampurna pikeun dianggo di luhur kuku suku kusabab ukuranana langsing.

Jarum bit

Nempelkeun sésa-sésa gél anu diubaran atanapi kutikula dina daérah anu hésé dituju. handapeun-kuku bersih, gigir, backfills. ngukir desain sareng garis seuri.

Inten Top

3/32 fitment, dipaké pikeun handapeun beberesih kuku / produk ngabentuk / backfills. Pikeun ngabersihan sakitar kutikula sareng ngajagaan kulit.


  • Saméméhna:
  • Teras: